Worstenmakerij Schlimbach



Worstenmakerij Schlimbach

Ambachtelijke worsten


Het op ambachtelijke wijze maken van onze producten en het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo wordt bij ons alles nog lucht gedroogd, op hout gerookt en met de hand gezouten. Omdat wij alles zelf produceren en zelf verkopen blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Makerij & Drogerij


Zo zijn wij in 1982 begonnen in Valthermond. De garage en de kelder werden omgebouwd tot een worstenmakerij en drogerij. Met de recepten van de familie, die van generatie op generatie zijn gegaan, is de productie begonnen. Vanwege de grote vraag naar onze producten werd deze locatie al snel te klein en daarom zijn wij in 1990 verhuisd naar een nieuwe locatie, de Kruisstraat in Musselkanaal. Ook deze locatie was van korte duur. Om onze productie te kunnen verhogen en aan de kwaliteitseisen te blijven voldoen, zijn we in het jaar 2000 verhuisd naar onze huidige locatie aan de Viaductstraat in Ter Apel.

Waar zijn wij te vinden?


Donderdagmiddag: Ter Apel
Vrijdagochtend: Emmen
Vrijdagmiddag: Vlagtwedde
Zaterdag: Assen en Winschoten