Villa SterrebosVilla Sterrebos

Vers & Biologisch


Leven, eten, verzorgen, en werken in harmonie met mens en aarde is een kunst die Villa Sterrebos verstaat. Albert en zijn team hebben in 12 jaar de twee breedst gesorteerde verse biologische groentekramen van Drenthe opgebouwd. Op zaterdag in Assen en op vrijdag in Emmen.

Thuisbasis


De ‘thuisbasis’ is in Frederiksoord, waar kraamhouder Albert zijn biologisch dynamische tuinderij van 2,5 ha bewerkt. Hier staat ook de natuurvoedingswinkel van Villa Sterrebos die vier dagen in de week open is. Zo komt in Villa Sterrebos de liefde voor pure, smakelijke voeding en goede zorg voor de aarde in alles terug.Voor veel klanten is het wekelijkse bezoek op zaterdag aan de biologische kraam van Villa Sterrebos een terugkerende inspiratie. De uitstalling is een lust voor het oog en de versheid straalt je tegemoet.


Op de Markt


Op de kraam liggen de vers geoogste groente en fruit van de eigen biologische dynamische tuinderij, en van andere biologische tuinders uit de regio, naast de ruim gesorteerde gecontroleerde verse biologische groente en fruit van over de hele wereld. Albert en Erik adviseren de klanten graag en pakken met veel plezier de meegebrachte tassen voor ze in.


Impressie:

Waar zijn wij te vinden?


Vrijdag: Emmen
Zaterdag: Assen
Maandag, woensdag, vrijdag & zaterdag: FrederiksoordContact