Bosscher | Brood & BanketBosscher

Brood & Banket


Bent u op zoek naar heerlijke vers gebakken broodjes, koeken of andere lekkernijen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Mag ik u voorstellen aan de firma Bosscher Brood Banket; wij hebben een breed assortiment aan heerlijke vers gebakken producten zoals grootvaders broden, zachte bollen, harde bollen, koeken etc. Daarnaast verkopen wij veel producten ongebakken zodat u het thuis heerlijk vers af kunt bakken! In beide gevallen vers van de pers.

Op de markt


Ons bedrijf staat al ruim 50 jaar op de markt en is opgericht door mijn vader, Henk Bosscher. Hij heeft destijds voor de markten, waar we nu onze producten aan de man brengen, gekozen en dit hebben we voortgezet. Met als gevolg dat hele generaties hun producten bij ons kopen, waar eerst de moeder boodschappen kwam doen, komt nu bij wijze van de kleindochter. Mond tot mond reclame is de beste reclame!


Onze producten


In de loop der jaren zijn we flink gemoderniseerd en hebben we 2 tot 3 ovens mee om onze producten mee af te bakken. We bakken verschillende soorten producten af, zoals Kaiser bollen, Italiaanse bollen, stokbrood, saucijzenbroodjes maar ook gevulde koeken, walnootpencees etc. Met trots kunnen we zeggen dat we een nette kraam hebben met een goede uitstraling en een leuk team.


Kom kennis maken!


Door de week staan we met 2 personen achter de kraam, op woensdag met 3, op vrijdag 4 en op zaterdag hebben we een team van 9 personen waarvan sommige elkaar afwisselen verdeeld over de dag. Nieuwsgierig geworden? Kom vooral een keer kijken op één van onze markten om kennis te maken met onze heerlijke producten.


Impressie:

Waar zijn wij te vinden?


Maandag: Hardenberg
Woensdag: Raalte
Donderdag: Meppel
Vrijdag: Zwolle
Zaterdag: AssenContact

  • Grotestraat 222-224
    7443 BT Nijverdal